ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έλεγχο για παραβίαση της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας από τον Π. Πολάκη ζητά η ΔΗΣΥ

Έλεγχο για παραβίαση της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας από τον Π. Πολάκη ζητά η ΔΗΣΥ

Να ελεγχθεί για παραβίαση της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ζητεί ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

«Κατά την σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, ο βουλευτής και υπουργός κ. Παύλος Πολάκης, κατά την εξέτασή του ως μάρτυρα, καταφέρθηκε εναντίον της βουλευτού, μέλους της επιτροπής, Εύης Χριστοφιλοπούλου, με πρωτοφανείς εκφράσεις που απάδουν στο επιβεβλημένο κοινοβουλευτικό ήθος. Εντελώς ενδεικτικά, ενώ η βουλευτής υπέβαλε ερωτήσεις για συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά, που αφορούν υπηρεσιακές ενέργειες και παραλείψεις του ως υπουργού, εκείνος απαξίωσε προκλητικά, όχι μόνον τον ρόλο της ως ερωτώσας βουλευτού λέγοντας «οι ερωτήσεις που κάνετε είναι γελοίες από πάνω μέχρι κάτω», αλλά και την προσωπικότητά της με την αήθη προτροπή «πάρτε κανένα ηρεμιστικό».

«Οι βαρύτατες αυτές προσβλητικές φράσεις εγείρουν προφανές δεοντολογικό ζήτημα που πρέπει να ελεγχθεί αρμοδίως. Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κεγκέρογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.