ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Κατσαντώνης από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Κατσαντώνης από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη

Ένας ακόμη βουλευτής, ο τρίτος κατά σειρά, ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων.

Όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής Λαρίσης του κόμματος, Γιώργος Κατσαντώνης έστειλε επιστολή ανεξαρτητοποίησης στη Βουλή.

«Αυτή τη στιγμή θα μείνω ανεξάρτητος και θα δίνω αγώνες», είπε και πρόσθεσε ότι τους επόμενους μήνες πρέπει να σκεφτεί την επόμενη κίνησή του.

Όπως είπε: «Υπήρχαν πολλές πολιτικές διαφορές μέσα στην Ένωση Κεντρώων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δύναμη της Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων μειώνεται στους έξι βουλευτές, ευρισκόμενη πλέον στην τελευταία θέση μαζί με το Ποτάμι και η άτυπη ομάδα των ανεξαρτήτων βουλευτών αναδεικνύεται στην έβδομη θέση με 7 βουλευτές μετά τους ΑΝΕΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.