Δ. Τζανακόπουλος: «Σκοπός σας να δημιουργήσετε θόρυβο και τρομοκρατία στους μάρτυρες της Novartis»

Δ. Τζανακόπουλος: «Σκοπός σας να δημιουργήσετε θόρυβο και τρομοκρατία στους μάρτυρες της Novartis»

Στο τέλος της κοινοβουλευτικής συζήτησης της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για προανακριτική επιτροπή, προκειμένου να διερευνηθούν ευθύνες των Π. Κουρουμπλή, Π. Πολάκη και Αν. Ξανθό ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε λόγο «για «Βατερλό» της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Η αντιπολίτευση επιχείρησε να συμψηφίσει μια δικογραφία και καταθέσεις και στοιχεία με μια μήνυση βουλευτών της ΔΗΣΥ και μια ανώνυμη καταγγελία» υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος για να χαρακτηρίσει «κωμικές» τις καταγγελίες κατά των τριών υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Τι σχέση έχει μια ανώνυμη καταγγελία με έναν ποινικό θεσμό που εσείς ψηφίσατε, αλλά τώρα που χρησιμοποιείται εναντίον σας, τον καταγγέλλετε;» αναρωτήθηκε για να εκτιμήσει «σκοπός σας δεν είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά να δημιουργήσετε θόρυβο, επιφυλάξεις για την διαδικασία και τρομοκρατία στους μάρτυρες της υπόθεσης της Novartis».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, υπογράμμισε ότι οι υποθέσεις του παρελθόντος όπως το σκάνδαλο Siemens, εξοπλισμών κ.α. δείχνουν πως υπάρχει «θεσμικός εκφυλισμός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.