
Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που τρεις κουκουλοφόροι εισβάλλουν με τσεκούρι και λοστό σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/9), και αρπάζουν περίπου 500 ευρώ από το ταμείο.
Στο βίντεο φαίνεται ένα σκούρο αυτοκίνητο να σταματά έξω από το πρατήριο και από αυτό να κατεβαίνουν τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.
Οι δράστες κατευθύνονται προς το κατάστημα, όπου απειλούν τον υπάλληλο και ένας από αυτούς τον χτυπά στο χέρι. Ευτυχώς, ο εργαζόμενος δεν τραυματίστηκε.
Στη συνέχεια, οι τρεις κουκουλοφόροι «μπουκάρουν» στο κατάστημα κρατώντας τσεκούρι και λοστό, προκαλούν φθορές και παίρνουν χρήματα από το ταμείο.
Οι δράστες αρπάζουν περίπου 500 ευρώ και αμέσως μετά επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο και εξαφανίζονται.
Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους, ενώ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αναμένεται να αξιοποιηθεί για την ταυτοποίησή τους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.