Στη Βουλή η τροπολογία για τον κατώτατο μισθό

Στη Βουλή η τροπολογία για τον κατώτατο μισθό

Στο νομοσχέδιο για τη δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στον τομέα της Υγείας, κατατέθηκε και η τροπολογία, που συζητείται και ψηφίζεται αύριο Πέμπτη, στο τρίτο θερινό τμήμα της Βουλής.

Η τροπολογία υπογράφεται από τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομίας κ Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη, Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου και Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται στην έκθεση αξιολόγησης, για τις συνέπειες της ρύθμισης, με τις προτεινόμενες διατάξεις τίθενται μόνο για το έτος 2018 ειδικά χρονοδιαγράμματα για την υλοποίηση της διαδικασίας διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού και ημερομισθίου, με διατήρηση όλων των ενδιάμεσων σταδίων, έτσι ώστε η διαδικασία να ξεκινήσει εντός του τελευταίου δεκαήμερου του Σεπτεμβρίου 2018 και να ολοκληρωθεί εντός του τελευταίο δεκαπενθημέρου του Ιανουαρίου 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.