ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Ισλαμική θρησκευτική φιέστα σε κεντρική πλατεία – Θα δούμε πάλι εικόνες από… Καμπούλ;

Θεσσαλονίκη: Ισλαμική θρησκευτική φιέστα σε κεντρική πλατεία – Θα δούμε πάλι εικόνες από… Καμπούλ;

Μαζική ισλαμική προσευχή διοργανώνεται σήμερα σε κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία χρόνια αποτελεί συνήθη πρακτική, η λήψη άδειας από πλειάδα ισλαμικών οργανώσεων, όσον αφορά τη διεξαγωγή «προσευχών» σε ανοικτούς χώρους, σε κοινή των εντόπιων πολιτών θέα. Τη στιγμή, μάλιστα που οι περισσότεροι των συμμετεχόντων αναμένεται να είναι παρανόμως εισαχθέντες στη χώρα μετανάστες. Παράλληλα, τέτοιες εκδηλώσεις θυμίζουν «φιέστες» ανατολικών ισλαμικών χωρών, σε μια περίοδο που η Χριστιανική θρησκεία βάλλεται τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, ενώ ακόμη στην Τουρκία μετατρέπουν την Αγιά Σοφιά σε… τζαμί.

Από τις 13:00 έως και τις 15:00 θα έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι Μουσουλμάνοι που ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο «Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουσουλμάνων Μακεδονίας Θράκης» έχει ορίσει ως σημείο προσευχής την πλατεία Τυρολόης, η οποία βρίσκεται κοντά στην οδό Λαγκαδά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.