Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Παναγιώτης Πετρούλας στους άνδρες και η Αναστασία Μαρινάκου στις γυναίκες κατέκτησαν την πρώτη θέση στον αγώνα δρόμου των 10 χιλιομέτρων, στο πλαίσιο του 43ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 08:00 το πρωί της Κυριακής από τη λεωφόρο Αμαλίας, ενώ οι δρομείς ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η Αναστασία Μαρινάκου επιβεβαίωσε για ακόμη μία χρονιά την κυριαρχία της στη συγκεκριμένη απόσταση, κατακτώντας την πρώτη θέση για έκτη συνεχόμενη διοργάνωση.

Μαραθώνιος Αθήνας 2026: Πετρούλας και Μαρινάκου οι νικητές στα 10 χιλιόμετρα

Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε επικρατήσει και στις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις στα 10 χιλιόμετρα, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί της στον αγώνα της Αθήνας.

Ο Παναγιώτης Πετρούλας ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία των ανδρών, ολοκληρώνοντας στην πρώτη θέση τη φετινή διαδρομή.

Μαραθώνιος Αθήνας 2026: Πετρούλας και Μαρινάκου οι νικητές στα 10 χιλιόμετρα

Ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων αποτελεί μέρος του προγράμματος του 43ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ο οποίος κορυφώνεται την Κυριακή με την κλασική διαδρομή των 42.195 μέτρων, από τον Μαραθώνα έως το Καλλιμάρμαρο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram