Συνελήφθη Αλβανός εγκληματίας που καταζητούταν από την Interpol στην Εύβοια

Συνελήφθη Αλβανός  εγκληματίας που καταζητούταν από την Interpol στην Εύβοια

Η σύλληψη ενός 42χρονου Αλβανού, έπειτα από 13 χρόνια, με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης έχει σοκάρει το χωριό Νέος Πύργος στη Βόρεια Εύβοια.

Ο 42χρονος τα τελευταία εννέα χρόνια ζούσε ήσυχα με τη γυναίκα του και τα δυο ανήλικα κορίτσια του στο χωριό.

Χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, τον συνέλαβαν μετά από τυχαίο έλεγχο, αφού διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ραδιοαγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL Αλβανίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η ανθρωποκτονία είχε διαπραχθεί στην Αλβανία το 2001 και ο 42χρονος είχε καταδικαστεί το 2004 σε 16 χρόνια κάθειρξης, για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, καθώς και παράνομη κατασκευή και κατοχή στρατιωτικών όπλων και πυρομαχικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έγκλημα τιμής και ότι αυτός μαζί με τον αδελφό του σκότωσαν έναν συγχωριανό τους, που είχε βιάσει την αδελφή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κάτοικοι του χωριού έκαναν λόγο για έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη, που ασχολείτο με αγροτικές εργασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.