Δραπετσώνα: Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής που δέχθηκε «αδέσποτη σφαίρα»

Δραπετσώνα: Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής που δέχθηκε «αδέσποτη σφαίρα»

Μία περίεργη υπόθεση «αδέσποτης» σφαίρας που τραυμάτισε έναν 46χρονο ερευνά το τμήμα Ασφάλειας Δραπετσώνας.

Ο 46χρονος οδηγούσε μία μοτοσικλέτα και είχε μόλις βγει από το τούνελ του περιφερειακού της Δραπετσώνας με κατεύθυνση τον Πειραιά όταν έχασε τον έλεγχο και τραυματίστηκε από την πτώση.

Αρχικά οι οδηγοί των άλλων οχημάτων όταν τον είδαν πεσμένο στον δρόμο νόμισαν πως πρόκειται για τροχαίο. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο και στη συνέχεια σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου εκεί οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του και διαπίστωσαν πως είχε επιδερμικό τραύμα στο κρανίο από ένα σφηνωμένο μεταλλικό αντικείμενο.

Οι γιατροί του ιδιωτικού θεραπευτηρίου στο οποίο βρίσκεται το θύμα έχουν αφαιρέσει ένα μεταλλικό αντικείμενο από το κεφάλι, το οποίο όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για σκάγι από κυνηγετικό όπλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο άνθρωπος είναι σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάστασή του είναι σοβαρή και ο ασθενής είναι ασταθής. Γίνονται περαιτέρω εξετάσεις και στην πορεία θα κάνουμε κάποια επέμβαση αλλά όλα θα κριθούν μετά, όταν θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος» λένε σε ιστοσελίδα οι γιατροί που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.