ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Kέρκυρα: Tρεις συλλήψεις Ρομά για εμπρησμούς

Kέρκυρα: Tρεις συλλήψεις Ρομά για εμπρησμούς

Την πόρτα της ανακρίτριας Κέρκυρας, αναμένεται να περάσουν την Τρίτη, τρεις Ρομά 25, 30 και 32. Οι νεαροί κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση.

Οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν με την αυτόφωρο διαδικασία, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κέρκυρας και προσήχθησαν στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατηγορούνται σύμφωνα με τις δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμη Γεωργακόπουλου, για το χθεσινό εμπρησμό σε αγροτική περιοχή στο λιβάδι Ρόπα, που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή δέκα περίπου στρεμμάτων αγροτικής έκτασης και ελαιοδέντρων και την άμεσα επικινδυνότητα δύο εξοχικών κατοικίων και μίας αποθήκης, με τη φωτιά να φτάνει στον προαύλιο χώρο των οικημάτων.

Οι τρεις Ρομά, οδηγήθηκαν το απόγευμα, από άνδρες του πυροσβεστικού τμήματος Κέρκυρας, στον Εισαγγελέα Κέρκυρας που τους παρέπεμψε στην Ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψαν την φωτιά να τυλίξει στις φλόγες τις κατοικίες, ενώ το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οδηγήθηκε άμεσα στους υπόπτους για εμπρησμό» τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων.
Οι τρεις νεαροί Ρομά κρατούνται αυτή την ώρα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.