ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φλώρινα: Άνδρας έκλεψε κυψέλες και τις πωλούσε

Φλώρινα: Άνδρας έκλεψε κυψέλες και τις πωλούσε

Σε αγροτικές περιοχές της Φλώρινας, δρούσε ένας άνδρας όπου εντόπιζε κυψέλες μελισσών, τις έκλεβε και τις πωλούσε σε άλλον μελισσοκόμο που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες ενός 78χρονου μελισσουργού και μιας 52χρονης συναδέλφου του ότι από τις 10 ως τις 16 Αυγούστου είχαν κάνει φτερά συνολικά 26 κυψέλες με τα μελίσσια τους, οι άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνα και κατάφεραν να εξιχνιάσουν τις ζωοκλοπές, ταυτοποιώντας τον 47χρονο Έλληνα δράστη τον οποίο εντόπισαν στη Φλώρινα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κλεμμένες κυψέλες βρέθηκαν στην κατοχή ενός 38χρονου στον οποίο τις είχε πουλήσει ο δράστης και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του 47χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή που περιλαμβάνει και τον 38χρονο, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.