ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρόδος: Γεμάτα τα κρατητήρια του νησιού από μετανάστες – Ανάμεσα τους και παιδιά

Ρόδος: Γεμάτα τα κρατητήρια του νησιού από μετανάστες – Ανάμεσα τους και παιδιά

Στη Ρόδο η κατάσταση με το θέμα των μεταναστών δεν έχει προηγούμενο!

Σκηνές από κολαστήριο διαδραματίζονται καθημερινά στα κρατητήρια της ΕΛΑΣ στο νησί της Ρόδου, στα οποία έχουν στοιβαχτεί περισσότεροι από 120 ποινικοί, μετανάστες, γυναίκες και 20 μικρά παιδιά!

Η κατάσταση έχει εξελιχθεί σε αφόρητη από κάθε άποψη, ενώ παράλληλα εγκυμονεί κινδύνους υγείας, τόσο για τους κρατούμενους και τα παιδιά όσο και για τους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ που υπηρετούν στα κρατητήρια και έχουν την ευθύνη φύλαξής τους.

Για την κατάσταση αυτή έχει ενημερωθεί το αρμόδιο υπουργείο αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα, με την μετακίνηση των ανθρώπων αυτών.

Για το ζήτημα αναμένεται (το αργότερο σήμερα) να υπάρξει και παρέμβαση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού μας καθώς η κατάσταση εξελίσσεται σε απρόβλεπτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: www.rodiaki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.