Δραματικό τέλος: Εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο άτομα στα συντρίμμια του αεροσκάφους στην Κερασιά Ροδόπης

Δραματικό τέλος: Εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο άτομα στα συντρίμμια του αεροσκάφους στην Κερασιά Ροδόπης

Δραματικό τέλος είχε η αναζήτηση των επιβαινόντων μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους, τύπου CT2K, το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή Κερασιές Κομοτηνής.

Η πυροσβεστική ανέσυρε τα δύο άτομα αρκετές ώρες αφότου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους από Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/911317080829562882?ref_src=twsrc%255Etfw&ref_url=http%253A%252F%252

Οι σοροί των άτυχων Ουκρανών μεταφέρονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Νωρίτερα, ο πύραρχος Λεωνίδας Καραγκούνης, προϊστάμενος του περιφερειακού επιχειρησιακού κέντρου πυροσβεστικών υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ότι το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το μονοκινητήριο αεροσκάφος ήταν ιδιαίτερα απόκρημνο.

Η καταρρακτώδης βροχή, το σκοτάδι αλλά και το ανάγλυφο της περιοχής δυσκόλεψαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Το μικρό αεροσκάφος απογειώθηκε σήμερα στις 12:37 από την Αλεξανδρούπολη με δύο άτομα πλήρωμα και προορισμό τη Ρουμανία.

Μαζί του απογειώθηκε και ένα δεύτερο μικρό αεροσκάφος, ίδιου τύπου. Το μεσημέρι, όταν προσγειώθηκε, το δεύτερο αεροσκάφος ανέφερε στο SOFIA FIR ότι δεν βλέπει το άλλο αεροσκάφος.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκε το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.