ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χολαργός: Παράθυρο έπεσε σε κεφάλι μαθητή Λυκείου

Χολαργός: Παράθυρο έπεσε σε κεφάλι μαθητή Λυκείου

Φεγγίτης από παράθυρο σε αίθουσα διδασκαλίας έπεσε πάνω στο κεφάλι μαθητή της Γ’ Λυκείου που καθόταν στο ακριβώς από κάτω θρανίο εν ώρα μαθήματος.

Από το παράθυρο έλειπαν βίδες και η αλυσίδα που το συγκρατεί ενώ και άλλα παράθυρα στο συγκεκριμένο παλαιό κτίριο είναι σε αντίστοιχη κατάσταση, γεγονός που προκαλεί φόβο και ανησυχία στους υπόλοιπους μαθητές.

Ωστόσο, ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου που με κάθε ευκαιρία επισημαίνει την κακή συντήρηση του δεύτερου παλαιότερου σχολικού κτιρίου του Δήμου σε όλους τους τόνους, έντονα δε τα τρία τελευταία χρόνια, αναμένει απαντήσεις στις επιστολές του σχετικά με τις επισκευές και τη συντήρηση του κτιρίου από το Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και τεχνική υπηρεσία.

Αναμένει ακόμη, και την ενημέρωση για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για το μεγάλο έργο που διεκδικήθηκε ακριβώς μετά από τις πιέσεις του Συλλόγου Γονέων, του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ. Επί 10 μήνες στέλνει επιστολές με ερωτήματα, και ενώ ο Δήμος οφείλει εκ του νόμου να απαντήσει εντός 30 ημερών, ωστόσο εξακολουθεί να κωφεύει. Ο μαθητής από το συγκεκριμένο περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: myxolargos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.