ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Πυροβολισμοί στα Εξάρχεια

Πυροβολισμοί στα Εξάρχεια

Αναφορές για πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών Ανδρέα Μεταξά και Εμ. Μπενάκη, έγιναν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στο ύψος της οδού Ανδρέα Μεταξά.

Ένας άνδρας, πιθανόν, αφρικανικής καταγωγής λογομάχησε με ένα άλλο άτομο και εν συνεχεία ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή έγινε στη διασταύρωση της Ανδρέα Μεταξά με την Εμμανουήλ Μπενάκη.

Άνδρες της Άμεσης Δράσης έχουν σπεύσει στην περιοχή, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες γύρω στις 21:30 ακούστηκαν ήχοι από τουλάχιστον έναν πυροβολισμό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατικό χτύπημα π.χ. με νέα επίθεση κατά αστυνομικών, αλλά αφορά μάλλον επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών για προσωπική διαφορά ή για καυγά μεταξύ μελών συμμοριών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορές απο αστυνομικές πηγές, κάνουν λόγο για αναζήτηση, από τα πληρώματα της ΕΛΑΣ, δύο ανδρών, εκ των οποίων, τουλάχιστον ο ένας φέρεται να είναι αλλοδαπός «οικονομικός μετανάστης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.