ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ρ.Φίτσο: «Εξαιρετικά σοβαρή» η κατάστασή του, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Τα ΜΜΕ ενημερώθηκαν για την εξέλιξη της υγείας του πρωθυπουργού της Σλοβακίας

Ρ.Φίτσο: «Εξαιρετικά σοβαρή» η κατάστασή του, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο παραμένει στο χειρουργείο, όπου υποβάλλεται σε επέμβαση, και η κατάστασή του είναι «εξαιρετικά σοβαρή», είπε πριν από λίγη ώρα σε δημοσιογράφους ο υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Κάλινακ.

Σε δηλώσεις που έκανε μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους, ο υπουργός Άμυνας της Σλοβακίας τόνισε πως ο πρωθυπουργός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς βρίσκεται στο χειρουργείο για πάνω από 3,5 ώρες.

Οι Αρχές θεωρούν ότι ο ένοπλος που πυροβόλησε σήμερα τον Ρόμπερτ Φίτσο είχε πολιτικά κίνητρα, δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών της Σλοβακίας, Ματούς Σουτάι Έστοκ.

«Ας μην κάνουμε το μίσος την απάντηση στο μίσος. Αυτή είναι μια έκκληση προς όλους τους πολιτικούς… Το ζητώ από όλη την κοινωνία: Ας ηρεμήσουμε», τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εσωτερικών της Σλοβακίας. «Δεν μπορούμε να απαντάμε στο μίσος με μίσος», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, σύμφωνα με την σλοβακική τηλεόραση, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Σλοβάκος πρωθυπουργός ήταν επιτυχής και βρίσκεται σε διαδικασία ανάνηψης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.