ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μυτιλήνη: Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας από φωτιά που άναψε στο κτήμα του

Μυτιλήνη: Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας από φωτιά που άναψε στο κτήμα του

Θλιβερή είδηση για έναν ηλικιωμένο συνταξιούχο που βρέθηκε νεκρός, αργά χθες, μέσα σε αποκαΐδια, από τα στελέχη της πυροσβεστικής που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν χθες τη φωτιά σε γεωργική έκταση στη θέση Αυχένας στην περιοχή Λουτρά της Μυτιλήνης.

Πιθανολογείται ότι ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να σβήσει φωτιά που ο ίδιος προκάλεσε στη διάρκεια αγροτικών εργασιών στο κτήμα του.

Σημειώνεται ότι προχθές είχε σβηστεί άλλη μια φωτιά στην ίδια περιοχή και όπως είπε, στον σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρών Βασίλης Μαμόλης σε επικοινωνία που είχε με τον υποδιοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ζήτησε λόγω της ανομβρίας και της επικινδυνότητας που αυτή προκαλεί, να παραταθεί και στη Λέσβο η αντιπυρική περίοδος όπως έχει γίνει στη Σάμο και τη Χίο με απόφαση του περιφερειακού διευθυντή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.