ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Σέρρες: 34χρονος κακοποιούσε και βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του – Πώς η ανήλικη αποκάλυψε τη φρίκη

Ο 34χρονος συζούσε με την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη σύντροφο του, επίσης από την Βουλγαρία, και την ανήλικη κόρη της

Σέρρες: 34χρονος κακοποιούσε και βίαζε την 14χρονη κόρη της συντρόφου του – Πώς η ανήλικη αποκάλυψε τη φρίκη

Μία 14χρονη από τις Σέρρες ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε μετά από διαπληκτισμό με τον σύντροφο της μητέρας της αποκάλυψε τη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν επί 7 χρόνια. 

Ο 34χρονος φερόμενος δράστης συζούσε με την κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερη σύντροφο του, επίσης από την Βουλγαρία, και την ανήλικη κόρη της.

Η καταγγελία για τον βιασμό ανήλικης στις Σέρρες

Σύμφωνα με την καταγγελία: «Στις 20:00’ ώρα της 05-05-2024, ο δράστης αφού είδε τα μηνύματα του κινητού τηλεφώνου της κόρης μου (εννοείται της ανήλικης), διαπληκτίστηκαν και τη χαστούκισε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε τοίχο».

Παράλληλα, κατήγγειλαν πως από την ηλικία των 7 ετών έως και το βράδυ της μεγάλης Παρασκευής (03-05-2024), ο 34χρονος επανειλημμένα προέβαινε σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα (τα τελευταία 2 έτη σε πράξεις βιασμού) σε βάρος της 14χρονης , με τελευταίο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής .

Συνελήφθη ο 34χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στις Σέρρες

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες, ελλείψει παιδοψυχίατρου, εξετάστηκε από γιατρό της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Σερρών, ενώ, συνοδεία αστυνομικών της Υ.Α. Σερρών, οδηγήθηκε για εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 34χρονος συνελήφθη στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, από αστυνομικούς της Υ.Α. Σερρών, που πραγματοποιεί και την προανάκριση για παραβάσεις νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παραβίαση απορρήτου-παράνομη πρόσβαση σε δεδομένα, κατάχρηση ανηλίκων και βιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.