ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Σ.Φασουλής για Α.Παναγιωτοπούλου: «Ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου»

Οι δυο τους ήταν στενοί φίλοι από όταν φοιτούσαν στη Δραματική Σχολή

Σ.Φασουλής για Α.Παναγιωτοπούλου: «Ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου»

To πρωί του Μεγάλου Σαββάτου έγινε γνωστό πως πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, σε ηλικία 77 ετών.

Ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος ήταν στενός της φίλος, μίλησε για τη σχέση που είχε μαζί της, όντας καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ.

«Με την Άννα, γνωριστήκαμε στη Δραματική Σχολή. Από την πρώτη στιγμή, αισθανθήκαμε ότι είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Βάλαμε κάπως τα πράγματα στη θέση τους, στη σχολή του Εθνικού, γιατί μέχρι τότε οι τριτοετείς δεν μιλούσαν στους δευτεροετείς και οι δευτεροετείς στους πρωτοετείς.

Από την τρίτη κιόλας μέρα, εμείς είχαμε βγει όλοι μαζί να διασκεδάσουμε», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

«Στην αρχή, είχαμε πολλές συγκρούσεις με την Άννα αλλά και πολλές αγάπες. Ήμασταν φοβεροί είρωνες, ξερόλες και ξινιόλες ταυτόχρονα. Βγάλαμε τη σχολή με 6.5, γιατί ξέραμε τα πάντα υποτίθεται, μία φορά μας απέβαλαν κιόλας».

«Με τράβηξαν τα πάντα στην Άννα, ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Ό,τι έψαχνα, το βρήκα σε εκείνη, είναι η μισή μου ζωή και το μισό μου σώμα. Είναι άνθρωποι που τους κουβαλάς πάντα μέσα σου, ό,τι και να συμβαίνει. Δεν υπάρχει έλλειψη, από τη στιγμή που ζει μέσα σου», εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Είναι λίγο άγριο όταν το συνειδητοποιείς, αλλά μετά ξαναφυτρώνει μέσα σου αυτός ο άνθρωπος», ολοκλήρωσε συγκινημένος ο Σταμάτης Φασουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.