Kαρδίτσα: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε νωρίς το πρωί ηλικιωμένη γυναίκα

Kαρδίτσα: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε νωρίς το πρωί ηλικιωμένη γυναίκα

Η νεκροτομή θα δείξει αν η ηλικιωμένη σκοτώθηκε ακαριαία ή πέθανε αργά και βασανιστικά από την αιμορραγία. Εξονυχιστικές έρευνες διενεργεί η Αστυνομία στο Μουζάκι Καρδίτσας, για να εντοπίσει έναν ασυνείδητο οδηγό ο οποίος παρέσυρε νωρίς το πρωί του Σαββάτου μία ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί χωρίς να σταματήσει να την βοηθήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άτυχη 72χρονη, που κατοικούσε στην περιοχή του Μαυρομματίου, εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 6 τα ξημερώματα από έναν διερχόμενο οδηγό πεσμένη στην άκρη του δρόμου Μουζακίου- Καρδίτσας, στο ύψος του 1ου χιλιομέτρου. Έφερε βαριά τραύματα από πρόσκρουση σε αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός δεν φαίνεται να σταμάτησε καν για να δει τι είχε πάθει. Η νεκροτομή θα δείξει αν η ηλικιωμένη σκοτώθηκε ακαριαία ή πέθανε αργά και βασανιστικά από την αιμορραγία. Οι άνδρες της Τροχαίας συνέλεξαν διάφορα ευρήματα από το υπαίτιο όχημα και τα εξετάζουν, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την ταυτότητα του οδηγού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.