ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αμφιλοχία: Καταδίωξη οχήματος που μετέφερε ναρκωτικά

Αμφιλοχία: Καταδίωξη οχήματος που μετέφερε ναρκωτικά

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, συνέλαβαν δύο άντρες ηλικίας 25 και 29 ετών σε Αμφιλοχία και Αγρίνιο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών, της απείθειας και της διάπραξης φθορών.

Σημειώνεται ότι για την σύλληψη του 25χρονου, κινητοποιήθηκαν και έστησαν μπλόκο οι αστυνομικοί των Αστυνομικών Τμημάτων Αμφιλοχίας και Κατούνας, καθώς και του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το βράδυ στην Ιόνια Οδό, στο ύψος της Ρίγανης, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας σταμάτησαν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες. Κατά τον έλεγχο του οχήματος βρήκαν στην κατοχή του 29χρονου και κατέσχεσαν μια συσκευασία με 4,4 γραμμάρια κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 25χρονος δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα, στην Αμφιλοχία, επιχειρώντας να αποφύγει το μπλόκο των αστυνομικών, να πέσει με το όχημά του και να προκαλέσει φθορές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα. Στη συνέχεια συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του 25χρονου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, βρήκαν και κατέσχεσαν σε κρύπτες, κάτω από τα πίσω καθίσματα, 124,4 γραμμάρια κοκαΐνης και ακόμη 150 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και ένα τρίφτη κάνναβης, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στον δράστη βρέθηκαν στην κατοχή του 160 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.