ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρόδος: Αλβανοί μπήκαν παράνομα σε στάβλο και έσφαζαν κατσίκια

Ρόδος: Αλβανοί μπήκαν παράνομα σε στάβλο και έσφαζαν κατσίκια

Στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει την προσεχή εβδομάδα 38χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για ζωοκλοπή, ζωοκτονία, κλοπή και παράνομη διαμονή.

Ο αλλοδαπός μαζί με 28χρονο συμπατριώτη του είχαν κριθεί ένοχοι τον Νοέμβριο του 2016 από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για την κλοπή από στάβλο κτηνοτρόφου από την Ιαλυσό τεσσάρων κατσικιών τα οποία αφού τα σφαγιάσανε επιτόπου, τα φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν!

Οι δύο αλλοδαποί δεν είχαν εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου, ωστόσο είχαν κριθεί ένοχοι ερήμην για ζωοκτονία και ζωοκλοπή και τους είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο 7.000 ευρώ με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, στον καθένα!

Στα μέσα Μαΐου 2017 αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού εντόπισαν στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων Ρόδου τον 38χρονο Αλβανό και καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου και εν συνεχεία στις φυλακές.

Ωστόσο δια του συνηγόρου του κ. Στέλιου Αλεξανδρή κίνησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να δικαστεί εκ νέου για την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, κάτι που θα γίνει στο Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου στις 11 Ιανουαρίου 2018.

Το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό για τα δεδομένα της Ρόδου σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2010 όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του στάβλου 63 ετών από την Ιαλυσό και άμεσα καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε δύο από τους δράστες ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας τρίτος επίσης Αλβανικής καταγωγής ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου με το οποίο οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε δίκη (198/2012) μισή ώρα πριν τα μεσάνυκτα οι τρεις αλλοδαποί μετέβησαν στο στάβλο του κτηνοτρόφου στην Παστίδα και εκεί έσφαξαν δύο κατσίκες και δύο κατσικάκια ενώ αφαίρεσαν ένα ηλεκτρικό πριόνι και ένα κασελάκι με διάφορα χασαπομάχαιρα. Σημειώνεται πως ο 38χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.