ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πραγματοποιήθηκε η επιλογή του διοργανωτή για το συλλαλητήριο της Αθήνας

Πραγματοποιήθηκε η επιλογή του διοργανωτή για το συλλαλητήριο της Αθήνας

Σε έκδοση ανακοίνωσης για να ενημερώσει σχετικά με την άδεια για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος για το Σκοπιανό έλαβε από τις υπηρεσίες του δήμου η Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, εξέδωσε ο δήμος Αθηναίων.

Η άδεια προβλέπει την τοποθέτηση εξέδρας στην πλατεία Συντάγματος με τους όρους και προϋποθέσεις που έχουν ήδη γνωστοποιηθεί, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση και συμπληρώνεται πως το Συντονιστικό των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου προσκόμισε σήμερα Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, όπως είχε ζητηθεί ήδη από την Παρασκευή 26 του μηνός, έγγραφα υποστήριξης φορέων και τα καταστατικά τους.

«Το αίτημα της Συντονιστικής Επιτροπής των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, βάσει των στοιχείων που το συνόδευαν, κρίθηκε ως πιο αντιπροσωπευτικό των ενδιαφερομένων φορέων και οργανώσεων πολιτών, να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου, το αίτημα του κ. Δημητρίου Μιχάκη για τον ίδιο χώρο, την ίδια ημέρα και ώρα, καθώς και σχετικό αίτημα του κ. Γεωργίου Κόκκα, απορρίφθηκαν», καταλήγει ο δήμος Αθηναίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.