ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτοκίνητο έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο ΚΑΤ

Αυτοκίνητο έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο ΚΑΤ

Αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από γέφυρα, στο τέρμα της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανός, στις γραμμές του ηλεκτρικού, ανάμεσα σε ΚΑΤ και Κηφισιά.

Το τρένο που εκτελούσε εκείνη την ώρα δρομολόγιο, παρέσυρε το κόκκινο Smart, με αποτέλεσμα αυτό να σφηνώσει ανάμεσα στο τοιχίο και τον συρμό.

Ο οδηγός του τρένου, φρέναρε, κατέβηκε και κατάφερε να απεγκλωβίσει, σαν από θαύμα, σώα και αβλαβή την οδηγό του αυτοκινήτου. Η οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Για περίπου δυο ώρες δεν εκτελούνταν τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στο τμήμα Ειρήνη – Κηφισιά. Αφού το όχημα απομακρύνθηκε από τις γραμμές του τρένου και έγινε έλεγχος από ειδικούς του ΗΣΑΠ στις γραμμές, δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.