ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

900.000 δολάρια από ομογενείς της Αστόρια με αποδέκτη τη Χίο! – Ευχαρίστησε ο δήμαρχος του νησιού

900.000 δολάρια από ομογενείς της Αστόρια με αποδέκτη τη Χίο! – Ευχαρίστησε ο δήμαρχος του νησιού

Τα Ηνωμένα Χιακά Σωματεία Αμερικής και Καναδά συναντήθηκαν στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, μια περιοχή με σημαντικό πληθυσμό Ελλήνων ομογενών. Πρόεδρος ήταν ο ύπατος πρόεδρος Δημήτρης Κοντολιός, ενώ στη συγκέντρωση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος της Χίου, Μανώλης Βουρνούς.

«Η ομογένειά μας απασχολείται σταθερά με την υποστήριξη της Χίου σε πολλούς τομείς, όπως πρόσφατα με το μεγάλο κοντέινερ με εξοπλισμό και υλικό για το Νοσοκομείο, τα γηροκομεία και τα περιφερειακά και αγροτικά ιατρεία, αξίας 900.000 δολλαρίων που παραλάβαμε πρόσφατα στη Χίο» σημειώνει με ανάρτηση του σήμερα στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Βουρνούς. Και συνεχίζει: «η Χιώτικη Ομογένεια με την επιρροή της παρεμβαίνει όμως υποστηρικτικά και στα μεγάλα εθνικά ζητήματα, όπως μόνο εκείνη μπορεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος της Χίου έθεσε στη Χιώτικη ομογένεια την ιδέα να επιδιώξουμε την εγκατάσταση ενός ερευνητικού κέντρου Αμερικανικού Πανεπιστημίου στο Λωβοκομείο, το παλιό «λεπροκομείο» του νησιού, το οποίο και ανήκει στη μητρόπολη της Χίου, ενέργεια με την οποία συμφωνεί ο Μητροπολίτης. «Μαζί με την Ομογένεια θα δουλέψουμε σε αυτό το σκοπό!» σημείωσε ο κ. Βουρνους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.