ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνέντευξη τύπου για το Πανεθνικό Συλλαλητήριο «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται»

Συνέντευξη τύπου για το Πανεθνικό Συλλαλητήριο «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται»

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου για τη συνέντευξη που θα δοθεί σήμερα στο ξενοδοχείο «Airotel Αλέξανδρος» με σκοπό την ενημέρωση για τα προτάγματα του Πανεθνικού Συλλαλητηρίου «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» που θα διεξαχθεί 13/5 στο Σύνταγμα.

«Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 2/5 στις 19:00 στο ξενοδοχείο «Airotel Αλέξανδρος», (Τιμολεοντος Βάσσου 8 Πλατεία Μαβίλη), προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προτάγματα του Πανεθνικού Συλλαλητηρίου «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» (θα διεξαχθεί 13/5 στο Σύνταγμα), σχετικά με την αιχμαλωσία των δυο στρατιωτικών, τα ζητήματα της Μακεδονίας και τα υπόλοιπα εθνικά ζητήματα.

Στο πάνελ θα παρευρεθεί ο σπουδαίος καθηγητής και μεγάλος ιστορικός , κ.Σαράντος Καργάκος, που θα αναπτύξει τον τεράστιο κίνδυνο που προκαλεί η συνέχεια των διαπραγματεύσεων για τη Μακεδονία μας, ο παγκόσμιου φήμης ηθοποιός φιλέλληνας και ακτιβιστής Manu Bennett, που στηρίζει την Ελλάδα και δίνει διεθνή διάσταση στο Ελληνικό πρόβλημα, ο καθηγητής Φιλοσοφίας Κωνσταντίνος Ρωμανός , η δικηγόρος στο συνήγορο του καταναλωτή Λίλα Κοζυράκη.

Στο συντονισμό η νομικός/δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, εκ των πρωτεργατών του τελευταίου συλλαλητηρίου στην Αθήνα και εκ των διοργανωτών του επικείμενου. Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού , αθλητικού χώρου, φορέων, συλλογικοτήτων, κινημάτων Το Πανεθνικό συλλαλητήριο στηρίζουν: Η Παμμακεδονική Ομοσπονδία ΗΠΑ, Η Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα ΕΛΛΑΔΟΣ Αυστραλίας, Μακεδονική Κίνηση Κύπρου, Το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ Γαλλικό Κίνημα Νέα Αντίσταση (CNR) campaign for an independent Britain (CIB) Ασπίδα Μακεδονίας οι Μακεδονομάχοι ΕΛΚΙΣ, Παννελληνιο Πατριωτικο Απελευθερωτικο Κινημα Θεσσαλονικεων Πολίτες Δημοκρατίας Συσπείρωση Πολιτών Πειρατές στην Εκπαίδευση»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">Δείτε σε live streaming σήμερα 19:00 ΕΔΩ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.