ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ΔΕΥΑ Δελφών για τις καταγγελίες περί ανεξέλεγκτης ρίψης βοθρολυμάτων στην Ιτέα

Η ΔΕΥΑ Δελφών για τις καταγγελίες περί ανεξέλεγκτης ρίψης βοθρολυμάτων στην Ιτέα

Ανακοίνωση- απάντηση σε καταγγελία που δημοσίευσε το zougla.gr περί ανεξέλεγκτης ρίψης βοθρολυμάτων στο λιμάνι της Ιτέας Φωκίδας απέστειλε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Δελφών.

Η ανακοίνωση της επιχείρησης έχει ως εξής:

Σημειώνεται ότι για τις καταγγελίες είναι ενήμερο και το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Παράλληλα, σε σοβαρές αποκαλύψεις προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής Παναγιώτης Μέγκος, μιλώντας στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Galaxias Fm.

Όπως κατήγγειλε, τα λύματα από τους βιολογικούς καθαρισμούς των Δελφών, της Άμφισσας, της Ιτέας αλλά και του Γαλαξιδίου, τα δέχεται ο κόλπος της Ιτέας. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο συμβαίνει πολλά χρόνια, διότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την λειτουργία των εγκαταστάσεων των βιολογικών καθαρισμών.Ο ίδιος τόνισε πως η κατάσταση με την μόλυνση των θαλασσών της Ιτέας δεν πάει άλλο αφού αφενός υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και αφετέρου γκρεμίζεται ο τουρισμός της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενδεικτικά, όπως ανέφερε, πρόσφατα γνωστό ξενοδοχείο δέχτηκε γκρουπ με Ιάπωνες. Η περιοχή όμως βρομούσε, ενώ λύματα βρίσκονταν και στους δρόμους της Ιτέας. Ο Π. Μέγκος διερωτάται για το τί θα ένοιωθαν οι τουρίστες βλέποντας αυτή την κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.