ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Brexit: Τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου αναμένονται οι προτάσεις

Brexit: Τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου αναμένονται οι προτάσεις

Η Βρετανία θα υποβάλει τις προτάσεις της για το πώς θα διευθετηθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση πριν από μια σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τον ερχόμενο μήνα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ.

Οι Ευρωπαίοι είπαν προχθές στην Τερέζα Μέι ότι υπάρχει ακόμη περισσότερη δουλειά να γίνει προκειμένου να ξεμπλοκαριστούν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit, επαναλαμβάνοντας ότι μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα πρέπει να διευθετήσει το ζήτημα του οικονομικού λογαριασμού του διαζυγίου της Βρετανίας με την ΕΕ.

«Θα υποβάλουμε τις προτάσεις μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εγκαίρως για το συμβούλιο», δήλωσε ο Χάμοντ στο BBC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη εβδομάδα η Μέι συναντήθηκε με ομολόγους της στο περιθώριο μιας συνόδου κορυφής της ΕΕ στο Γκέτεμποργκ (Σουηδία) στην προσπάθεια να σπάσει το αδιέξοδο για το πόσα θα πληρώσει η Βρετανία κατά την έξοδό της από την Ένωση σε 16 μήνες. Η Μέι άφησε και πάλι να εννοηθεί ότι θα αυξήσει μια αρχική προσφορά που εκτιμάται σε περίπου 20 δισ. ευρώ, περίπου το ένα τρίτο αυτού που επιθυμούν οι Βρυξέλλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.