ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σ. Λαβρόφ: «Δεν αποδεχόμαστε μία Βόρεια Κορέα που έχει στην κατοχή της πυρηνικά όπλα»

Σ. Λαβρόφ: «Δεν αποδεχόμαστε μία Βόρεια Κορέα που έχει στην κατοχή της πυρηνικά όπλα»

Δεν είναι διατεθειμένη να αποδεχτεί μία Βόρεια Κορέα που διαθέτει πυρηνικά όπλα δηλώνει η Ρωσία, διά στόματος του υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο Ρώσος υπουργός πρόσθεσε ότι υάρχει ένα συντριπτικό πλεόνασμα αντιφατικών ρητορικών γύρω από το πυρηνικό και πυραυλικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας, τόσο από την Πιονγκγιάνγκ, όσο και από την Ουάσινγκτον.

«Η Ρωσία ελπίζει ότι θα επικρατήσει η κοινή λογική», ανέφερε ο Λαβρόφ.

Σημείωσε, ακόμη, ότι η Βόρεια Κορέα είχε κάποτε υπογράψει τη Συνθήκη για τη μη διάδοση των Πυρηνικών Όπλων, αλλά παραιτήθηκε από αυτή.

«Τώρα (η Βόρεια Κορέα) ισχυρίζεται ότι έχει νόμιμα δικαιώματα να αναπτύξει πυρηνικά όπλα και το έχει ήδη κάνει. Αλλά γνωρίζετε τη θέση μας: δεν αποδεχόμαστε μία Βόρεια Κορέα που έχει στην κατοχή της πυρηνικά όπλα», υπογράμμισε ο Ρώσος υπουργός.

Τόσο η Ρωσία, όσο και η Κίνα έχουν «μία σειρά προτάσεων» με στόχο στην αποφυγή αυτού που περιγράφεται ως μία «από τις πλέον μεγάλες συρράξεις» και ως «μία κρίση με μεγάλο αριθμό απωλειών»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Λαβρόφ, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος Ουάσινγκτον και Πιονγκγιάνγκ να εμπλακούν σε στρατιωτική σύρραξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.