14 διακεκριμένοι Αμερικανοί γερουσιαστές στέλνουν επιστολή στον Ν. Τράμπ και του λένε: “Μάζεψε τον δικτάτορα Ερντογάν”!

14 διακεκριμένοι Αμερικανοί γερουσιαστές στέλνουν επιστολή στον Ν. Τράμπ και του λένε: “Μάζεψε τον δικτάτορα Ερντογάν”!

Δεκατέσσερις γερουσιαστές των ΗΠΑ, μεταξύ αυτών οι Bernie Sanders, Marco Rubio, Robert Menendez και John McCain, απέστειλαν επιστολή τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, η οποία απευθύνεται, όμως, στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του ζητούν να «σταματήσει την παρενόχληση των Αμερικανών διπλωματών, να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να προστατεύει τις δημοκρατικές αξίες στην Τουρκία».

Οι Γερουσιαστές απευθυνόμενοι στον πρόεδρο Τραμπ γράφουν : Σας παροτρύνουμε να στείλετε ένα σαφές μήνυμα στον Ερντογάν από τις ΗΠΑ, ότι δεν μπορούν να ανεχθούν μια τέτοια συμπεριφορά και ότι υπάρχει κοινή δέσμευση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου σε κάθε συνεργασία.

Η επιστολή υπενθυμίζει, ακόμη, τη δημοσιογράφο της Γουόλ Στριτ Τζούρναλ, Αϊλά Αλμπαϊράκ που που είναι φυλακισμένη εδώ και δύο χρόνια στην Τουρκία.

Το δημοσίευμα της «odatv.com», έχει τη φωτογραφία (κάτω) της επιστολής την οποία υπογράφουν οι 14 γερουσιαστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.