
Μηχανική βλάβη υπέστη ιστιοφόρο σκάφος με σημαία Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή περίπου 13 ναυτικά μίλια από τη Ρόδο.
Στο ιστιοφόρο επιβαίνουν τρεις αλλοδαποί, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές για την ασφαλή μεταφορά του σκάφους προς το λιμάνι.
Ρυμουλκείται προς το λιμάνι της Ρόδου
Το ιστιοφόρο βρίσκεται σε διαδικασία ρυμούλκησης από ειδικό ρυμουλκό σκάφος με προορισμό το λιμάνι της Ρόδου.
Η επιχείρηση πραγματοποιείται υπό τη συνοδεία περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος, καθώς και ναυαγοσωστικού σκάφους, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Άνεμοι έως 5 μποφόρ στην περιοχή
Στη θαλάσσια περιοχή επικρατούν δυτικοί άνεμοι έντασης 5 μποφόρ, γεγονός που λαμβάνεται υπόψη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με την κατάσταση της υγείας των τριών επιβαινόντων, ενώ η επιχείρηση μεταφοράς του ιστιοφόρου προς τη Ρόδο βρίσκεται σε εξέλιξη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.