ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ν. Τραμπ «πυροβολεί»: «Θα δημοσιεύσω επιστολή των Δημοκρατικών για τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές»

Ο Ν. Τραμπ «πυροβολεί»: «Θα δημοσιεύσω επιστολή των Δημοκρατικών για τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές»

Έτοιμος να φτάσει στα άκρα είναι όπως φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ, στην υπόθεση της ρωσικής ανάμειξης στις εκλογές των ΗΠΑ, καθώς υποστήριξε πως θα δημοσιεύσει εμπιστευτικό έγγραφο των Δημοκρατικών.

Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε ότι ο Λευκός Οίκος θα δώσει στη δημοσιότητα μια επιστολή αναφορικά με ένα διαβαθμισμένο έγγραφο που έχουν συντάξει οι Δημοκρατικοί το οποίο αντικρούει τους ισχυρισμούς του υπομνήματος των Ρεπουμπλικάνων που επικρίνει το FBI και το υπουργείο Δικαιοσύνης για μεροληψία εναντίον του Τραμπ στην έρευνα για τη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους έπειτα από μια εκδήλωση στο Οβάλ Γραφείο, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δεν έδωσε καμία πληροφορία τι θα αναφέρει η επιστολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.