Η Βενεζουέλα απελευθερώνει Αμερικανό κατάσκοπο – Περιχαρής ο Ντ. Τραμπ στο twitter

Η Βενεζουέλα απελευθερώνει Αμερικανό κατάσκοπο – Περιχαρής ο Ντ. Τραμπ στο twitter

Την απελευθέρωση ενός 26χρονου Αμερικανού από τις αστυνομικές αρχές της Βενεζουέλας ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, πανηγυρίζοντας μέσω ανάρτησης στο twitter.

«Καλά νέα για την απελευθέρωση του Αμερικανού ομήρου από τη Βενεζουέλα», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες για την επιστροφή του.

«Θα προσγειωθεί στην Ουάσινγκτον το απόγευμα και θα βρίσκεται στο Λευκό Οίκο με την οικογένειά του περίπου στις 7 το απόγευμα. Οι υπέροχοι άνθρωποι της Γιούτα θα είναι πολύ ευτυχισμένοι!», πρόσθεσε στο tweet.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζόσουα Χολτ, 26 χρονών, από τη Γιούτα, ήταν κρατούμενος σε φυλακή της Βενεζουέλας με την κατηγορία της κατασκοπίας για λογαριασμό των ΗΠΑ, σύμφωνα με αναφορές. Ήταν παντρεμένος με μία γυναίκα από τη Βενεζουέλα που επίσης συνελήφθη όταν πήγε να τον επισκεφθεί στη φυλακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.