ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β. Πούτιν και Σ. Άμπε συζήτησαν για Β. Κορέα και για πιθανή εμπορική συνεργασία Ρωσίας-Ιαπωνίας

Β. Πούτιν και Σ. Άμπε συζήτησαν για Β. Κορέα και για πιθανή εμπορική συνεργασία Ρωσίας-Ιαπωνίας

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε σήμερα όλες τις πλευρές, οι οποίες εμπλέκονται στην υπόθεση της Βόρειας Κορέας να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, ενώ ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε τόνισε, ότι είναι πολύ σημαντικό η Πιονγκγιάνγκ να εγκαταλείψει πλήρως όλα τα πυρηνικά όπλα.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε ότι είναι σημαντική η αναζήτηση με υπομονή μαζί με την Ιαπωνία λύσης που θα επιτρέψει στις δύο χώρες να υπογράψουν τελικά ειρηνευτική συνθήκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία θα εξυπηρετεί τα στρατηγικά συμφέροντα και των δύο πλευρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός δήλωσε ότι οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να επιταχύνουν κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες στα διαφιλονικούμενα νησιά του Ειρηνικού, τα οποία η Μόσχα κατέλαβε από την Ιαπωνία στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.