ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εσπευσμένη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν στην Τουρκία

Εσπευσμένη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν στην Τουρκία

Στην Άγκυρα έφτασε την Τετάρτη το απόγευμα ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ, για να πραγματοποιήσει συνομιλίες με ανώτερους Τούρκους αξιωματούχους.

Επικεφαλής μιας αντιπροσωπείας, ο Ζαρίφ έφτασε στην τουρκική πρωτεύουσα στις 29 Αυγούστου για να πραγματοποιήσει ξεχωριστές συναντήσεις με τον Τούρκο ομόλογό του Μέβλουτ Τσαβούσογλου και τον πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Ζαρίφ αναμένεται να συνομιλήσει με τους Τούρκους αξιωματούχους για διάφορες πτυχές των διμερών σχέσεων καθώς και τις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, όπως τη Συρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίσκεψή του στην Τουρκία έρχεται καθώς ο εκπρόσωπος του Ιρανικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μπαχράμ Κασέμι, είπε ότι ο κορυφαίος διπλωμάτης του Ιράν πρόκειται να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Πακιστάν την Πέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.