Δ.Αβραμόπουλος: Ο Ελληνικός λαός έχει κάνει τεράστιες οικονομικές θυσίες – H λύση να βρεθεί στο Eurogroup

Δ.Αβραμόπουλος: Ο Ελληνικός λαός έχει κάνει τεράστιες οικονομικές θυσίες – H λύση να βρεθεί στο Eurogroup

Σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup της Πέμπτης προσβλέπει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος και έστειλε το μήνυμα ότι θα πρέπει επίσης, όπως είπε, να δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το ζήτημα του χρέους.

Οι φημολογίες, από όπου και αν προέρχονται, δεν συμβάλλουν εποικοδομητικά, ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να δώσουμε τη δυνατότητα στην Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και να ανοίξει και πάλι ένας αισιόδοξος ορίζοντας για την κοινωνία και την οικονομία? δήλωσε ο Επίτροπος προσθέτοντας πως η χώρα χρειάζεται κοινωνική και πολιτική σταθερότητα.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ελληνικός λαός έχει κάνει τεράστιες οικονομικές θυσίες και συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση και αυτό αναγνωρίζεται απ’ όλους. Επεσήμανε μάλιστα πως η ανεργία έχει εκτιναχθεί στα ύψη και εξακολουθεί να βρίσκεται σε απαράδεκτα επίπεδα, κυρίως ανάμεσα στους νέους ανθρώπους.

Σε δηλώσεις του ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας έστειλε μάλιστα μήνυμα τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, και πρέπει τώρα όλοι να κάνουν το ίδιο. ?Η Επιτροπή, από την πρώτη κιόλας στιγμή, στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας, της ελληνικής κοινωνίας, των Ελλήνων πολιτών. Είναι γνωστή η στήριξη της Επιτροπής για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ. Και θυμηθείτε τις πολύ δύσκολες στιγμές που περάσαμε πριν από περίπου δύο χρόνια. Και όλοι αναγνωρίζουν ότι η Επιτροπή συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στην εφαρμογή των πολύ δύσκολων και ιδιαίτερα απαιτητικών μεταρρυθμίσεων? δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.