ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χάος στα Σκόπια: Τα… «Μακεδονικά Λιοντάρια» απειλούν τη ζωή του ηγέτη των Αλβανών

Χάος στα Σκόπια: Τα…  «Μακεδονικά Λιοντάρια» απειλούν τη ζωή του ηγέτη των Αλβανών

Στον στρόβιλο ανεξέλεγκτων καταστάσεων κινούνται πάλι τα Σκόπια. Μετά τις απειλές για αυτονομία εκ μέρους των Αλβανών μια σκοπιανή οργάνωση με τη ονομασία «Μακεδονικά Λιοντάρια» απειλούν τώρα την ζωή του αρχηγού του αλβανικού κόμματος.

Ο αρχηγός του κόμματος της «Συμμαχίας των Αλβανών» στην πΓΔΜ, Ζιαντίν Σέλα, απειλήθηκε με θάνατο, στα κοινωνικά δίκτυα από ομάδα Σλάβων χούλιγκαν, που φέρει την ονομασία «Μακεδονικά Λιοντάρια».

Η απειλή εμφανίσθηκε σε ανάρτηση του σλαβικής ομάδας, λίγες ώρες μετά τη δημόσια δήλωσή του, χθες, ότι πριν από τις συνταγματικές αλλαγές στη χώρα πρέπει να γίνει πρώτα μια τελική συμφωνία μεταξύ των ‘Μακεδόνων’ και των Αλβανών για την ‘άπαξ δια παντός’ παύση των εσωτερικών συγκρούσεων μεταξύ των πολιτών της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας», όπως αναφέρεται.

Με προκήρυξή τους η ομάδα «Μακεδονικά Λιοντάρια» εξέφρασε ανοικτά τη δυσαρέσκειά της για τις θέσεις του Ζιαντίν Σέλα, τον οποίο κατά την αιματηρή Πέμπτη της 27 Απριλίου του 2017, είχαν χτυπήσει με λοστό στο κεφάλι μέσα στο Κοινοβούλιο.

Η απειλή των Σλάβων κατά του επικεφαλής του αλβανικού κόμματος σχολιάσθηκε από τους Αλβανούς στα κοινωνικά δίκτυα της χώρας. Ένα από τα σχόλια αναφέρει: Φαίνεται ότι ο Ζιαντίν Σέλα συνεχίζει να είναι ο στόχος των Σλάβων χούλιγκαν, στους οποίους δεν αρέσουν οι φιλο-νατοϊκές και φιλο-ευρωπαϊκές του θέσεις».

Οι Αλβανοί των Σκοπίων, ζητούν από τις αρχές επιβολής του νόμου, να λάβουν άμεσα μέτρα και να εντοπίσουν τους δράστες αυτής της ομάδας, που απειλεί ανοιχτά τη ζωή του Σέλα και υποκινούν εθνοτικό μίσος στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.