Alice Cooper: Βρήκε ξεχασμένο στην αποθήκη του πίνακα άνω των 10 εκατ. δολαρίων (φωτό, βίντεο)

Alice Cooper: Βρήκε ξεχασμένο στην αποθήκη του πίνακα άνω των 10 εκατ. δολαρίων (φωτό, βίντεο)

Μπορεί ο Alice Cooper, ο διάσημος «νονός της shock rock» να μην βρίσκεται πλέον στο απόγειο της δόξας του, ωστόσο χάρη στην… αδύναμη μνήμη του μάλλον, κατάφερε να λύσει το βιοποριστικό του ζήτημα για το υπόλοιπο της ζωής του.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο 69χρονος ροκ σταρ – o όποίος μπήκε το 2011 στο Rock and Roll Hall of Fame – ανακάλυψε πρόσφατα στην αποθήκη του ένα έργο τέχνης του Andy Warhol, το οποίο είχε ξεχάσει τελείως ότι βρισκόταν στην κατοχή του!

Πρόκειται για μία μεταξοτυπία που αξίζει πιθανότατα πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια, με τίτλο Little Electric Chair, από τη σειρά Death and Disaster του Warhol.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο τύπου του ροκ-σταρ, το έργο βρισκόταν αποθηκευμένα μαζί με αναμνηστικά του Alice Cooper από συναυλίες του τη δεκαετία του ’70 και ο 69χρονος μουσικός έμεινε άφωνος από έκπληξη όταν το ανακάλυψε.

Αμέσως μετά την απίστευτη ανακάλυψη, εμπειρογνώμονες εξέτασαν τη μεταξοτυπία και επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για αυθεντικό έργο του Warhol, το οποίο είχε αγοράσει έναντι 2,5 χιλιάδων δολαρίων τη δεκαετία του ΄70 η τότε φιλενάδα του Alice, Cindy Lang, προκειμένου να την χαρίσει στον καλό της.

Ο 69χρονος μουσικός, ο οποίος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ την Παρασκευή, δήλωσε ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται να πουλήσει το έργο και ότι σκοπεύει να το κρεμάσει στους τοίχους του σπιτιού του για να το απολαμβάνει καθημερινά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.