Νέα παπάτζα: «Οπλίτης-πολίτης»...

«Δεν είσαι καλά, θα πεθάνεις»: Το πρόσωπο που μίλησε στον Γ.Μαζωνάκη δύο μέρες πριν τον θάνατό του

Προκαλεί ανατριχίλα η είδηση

«Δεν είσαι καλά, θα πεθάνεις»: Το πρόσωπο που μίλησε στον Γ.Μαζωνάκη δύο μέρες πριν τον θάνατό του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια για τις τελευταίες ημέρες του Γιώργου Μαζωνάκη παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα», φέρνοντας στο προσκήνιο μια τηλεφωνική συνομιλία που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε ο τραγουδιστής με τον πατέρα Αρτέμιο μόλις δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή, ο ιερέας επικοινώνησε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κατάστασή του.

«Δεν είσαι καλά, θα πεθάνεις», φέρεται να του είπε, με τον τραγουδιστή να απαντά, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή: «Έχω τον Χριστό και με κρατά από το χέρι».

Η συγκεκριμένη συνομιλία αποκτά ιδιαίτερο βάρος λόγω της χρονικής συγκυρίας, καθώς φέρεται να έγινε ελάχιστα πριν από τον θάνατό του.

Η εκπομπή παρουσίασε παράλληλα βίντεο στο οποίο ο Μαζωνάκης ψέλνει τους Χαιρετισμούς της Παναγίας, αναδεικνύοντας μια λιγότερο γνωστή πλευρά της προσωπικότητάς του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ έγινε αναφορά και σε επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, όπου είχε συναντήσει τον Γέροντα Ευθύμιο, πνευματικό παιδί του Αγίου Παϊσίου.

Οι εικόνες αυτές αποκτούν εκ των υστέρων ακόμη μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.