ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρώσος Υπουργός Ενέργειας: «Ώθηση στην ανάπτυξη της ρωσικής τεχνολογίας στον τομέα της εξόρυξης πετρελαίου»

Ρώσος Υπουργός Ενέργειας: «Ώθηση στην ανάπτυξη της ρωσικής τεχνολογίας στον τομέα της εξόρυξης πετρελαίου»

Κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντρ Νόβακ τόνισε ότι «οι κυρώσεις που επέβαλαν στη Ρωσία οι δυτικές χώρες, είχαν ως αποτέλεσμα να έρθουν νέοι επενδυτές στη Ρωσία από άλλες περιοχές του κόσμου, ενώ πολλές δυτικές εταιρείες εξαιτίας αυτής της αλλαγή έχασαν τις προσβάσεις που είχαν στη ρωσική ενεργειακή αγορά».

«Συντελείται απλώς αλλαγή επενδυτών και στη θέση των επενδυτών στους οποίους απαγόρευσαν να συμμετέχουν σε ρωσικά προγράμματα, ήρθαν νέοι επενδυτές, από άλλες περιοχές» με αποτέλεσμα «εκείνοι που έπαψαν να συμμετέχουν, να χάνουν απλώς τις αγορές», είπε χαρακτηριστικά ο Νόβακ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας υπογράμμισε επίσης ότι η επιβολή των κυρώσεων έδωσε μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη της ρωσικής τεχνολογίας στον τομέα της εξόρυξης πετρελαίου. Παράλληλα ο Νόβακ είπε ότι η αξιοποίηση και μόνον των εγχώριων τεχνολογιών έχει και αρνητικό αντίκτυπο, καθώς στη ρωσική αγορά πρέπει να υπάρχει και έντονος ανταγωνισμός με τις ξένες τεχνολογίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.