ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην «κατάψυξη» η αξιολόγηση Δημοσίου: Κανένα υπουργείο δεν έχει παραδώσει λίστα 

Στην «κατάψυξη» η αξιολόγηση Δημοσίου: Κανένα υπουργείο δεν έχει παραδώσει λίστα 

Οι προϊστάμενοι δεν παραλαμβάνουν τις λίστες κανένα υπουργείο πλην του Τουρισμού δεν έχει παραδώσει λίστα…

Μπλοκάρει το νέο σύστημα για την αξιολόγηση στο Δημόσιο καθώς προκύπτουν πολλά προβλήματα στη διαδικασία σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής». Ως αποτέλεσμα, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναζητεί πλέον εναλλακτικούς τρόπους για τη διενέργεια και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Η διαδικασία θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο, βάσει του Μνημονίου, με αποτέλεσμα πλέον να είναι όλα στον αέρα με τα υπουργεία και τους φορείς να μην έχουν παραδώσει τις αναφορές, πλην του υπουργείου Τουρισμού που έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι τόσο η απροθυμία των υπαλλήλων αλλά η άρνηση των προϊσταμένων να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω του αδιεξόδου, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αναζητά εναλλακτικές λύσεις, ενδεχομένως και «κίνητρα» σε υπαλλήλους και προϊσταμένους ώστε να συμμετάσχουν στη διαδικασία. Τα κίνητρα θα σχετίζονται με προαγωγές ή μοριοδότηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.