ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΕΚΑΠ: Αποφάσισε παύση πληρωμών – Ξεκινάει η διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης

ΣΕΚΑΠ: Αποφάσισε παύση πληρωμών – Ξεκινάει η διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης

Οι εξελίξεις στη ΣΕΚΑΠ είναι ραγδαίες.Όλες οι αποφάσεις του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο – Θα υποβληθεί δήλωση για παύση πληρωμών εφόσον δεν αποκατασταθεί άμεσα η επαπειλούμενη αδυναμία λειτουργίας – πληρωμών της εταιρείας – Προχωρούν όλες οι διαδικασίες για την ένταξη της επιχείρησης σε καθεστώς αναγκαστικής πτώχευσης

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ελήφθη η απόφαση για την υποβολή δήλωσης παύσης πληρωμών. Αυτό, εφόσον δεν αποκατασταθεί άμεσα η επαπειλούμενη αδυναμία λειτουργίας – πληρωμών της εταιρείας.

Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση η διοίκηση της ΣΕΚΑΠ αποφάσισε να προχωρήσουν όλες οι ενέργειες για την προετοιμασία ένταξης της επιχείρησης σε καθεστώς αναγκαστικής πτώχευσης.

Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε τη λήψη έκτακτων μέτρων εξαιτίας της απορριπτικής απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής αναφορικά με το πρόστιμο των 38 εκατομμυρίων ευρώ για παραβάσεις του 2009. Μετά από αυτή την εξέλιξη είχαν επιβληθεί περιορισμοί στη δραστηριότητα της επιχείρησης από το αρμόδιο Τελωνείο.

Ήδη από σήμερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΕΚΑΠ όρισε ως Νομικό – Ειδικό Σύμβουλο της εταιρείας, για τον χειρισμό όλων των σχετικών θεμάτων με την διαδικασία της πτώχευσης, τον κ. Σεραφείμ Σωτηριάδη. Πρόκειται για τον ιδρυτή της δικηγορικής εταιρείας «Σεραφείμ Σωτηριάδης και Συνεργάτες Εταιρεία Δικηγόρων», με εξειδίκευση στα θέματα του πτωχευτικού δικαίου. Εκ των πρώτων ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ αποτέλεσε ο ορισμός του κ. Σταύρου – Κωνσταντίνου Παπασπύρου του Χρυσοστόμου, ως νέου Γενικού Διευθυντή της ΣΕΚΑΠ, απόφαση για την οποία ενημερώθηκε και ενέκρινε ο κ. Σωτηριάδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.