ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα δεδομένα στην ελληνική αγορά με την συνένωση ΔΕΛΤΑ και ΜΕΒΓΑΛ

Νέα δεδομένα στην ελληνική αγορά με την συνένωση ΔΕΛΤΑ και ΜΕΒΓΑΛ

Νέα δεδομένα στην ελληνική αγορά γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων δημιουργεί η συνένωση, μετά την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, των δυνάμεων της ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα και της ΜΕΒΓΑΛ.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού προχώρησε στην έγκριση του κοινού ελέγχου της ΜΕΒΓΑΛ από τη ΔΕΛΤΑ και την Οικογένεια Χατζάκου, επικυρώνοντας ουσιαστικά την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κοινός έλεγχος τίθεται άμεσα σε ισχύ, ενώ με την απόφαση προσδιορίζονται τα πλαίσια, σύμφωνα με τα οποία θα λειτουργούν οι δύο εταιρείες, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια βιώσιμη και αποδοτική συμφωνία μεταξύ των μερών.

Η υφιστάμενη μετοχική σύνθεση της ΜΕΒΓΑΛ, ΔΕΛΤΑ 43,18% – Οικογένεια Χατζάκου 43,18%, προέκυψε έπειτα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (1/6/16), ενώ παράλληλα η ΜΕΒΓΑΛ έχει πετύχει αναδιάρθρωση του δανεισμού της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα παραπάνω δεδομένα, η εμπειρία της κας Μαίρης Χατζάκου, η οποία συνεχίζει την παράδοση της οικογενείας που ίδρυσε τη ΜΕΒΓΑΛ, και η περαιτέρω συνεργασία με τη ΔΕΛΤΑ αποτελούν εχέγγυα για την περαιτέρω ανάπτυξη της ΜΕΒΓΑΛ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

«Η ΔΕΛΤΑ και η οικογένεια Χατζάκου προχωρούν έτσι στην εμβάθυνση της συνεργασίας των δύο εταιρειών, προσβλέποντας σε μια νέα προοπτική που θα προκύψει και από τις συνέργειες μεταξύ τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα με σημαντικές επενδύσεις την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική οικονομία» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.