ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τρόμος στον αέρα: Πιλότος λιποθύμησε εν μέσω πτήσης προς Κύπρο!

Τρόμος στον αέρα: Πιλότος λιποθύμησε εν μέσω πτήσης προς Κύπρο!

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησαν οι επιβάτες πτήσης από το Νιουκάστλ της Βρετανίας με προορισμό την Λάρνακα της Κύπρου.

Ο πιλότος επιβατικής πτήσης της Thomson λιποθύμησε στο πιλοτήριο και «έπρεπε να μείνει ξαπλωμένος» σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, σύμφωνα με τη βετανική Sun, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γίνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Σόφιας.

Μαρτυρία επιβάτη την οποία επικαλείται η «The Sun» αναφέρει πως είδε τον πιλότο να κείτεται αναίσθητος στο πάτωμα, ενώ λίγο πριν είδε πανικόβλητο το πλήρωμα να σπεύδει προς το πιλοτήριο με μάσκες οξυγόνου!

Εξάλλου, πολλοί ήταν οι επιβαίνοντες που δήλωσαν ότι ήταν έντρομοι καθώς το πρώτο πράγμα που πήγε το μυαλό τους ήταν ένα τρομοκρατικό χτύπημα. Ένας επιβάτης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν τρομακτικό. Κοίταξα μέσα στο πιλοτήριο και υπήρχε καφές χυμένος στο πάτωμα και ένας τύπος να είναι λιπόθυμος».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετά την προσγείωση τους οι επιβάτες δεν είχαν την οποιαδήποτε πληροφόρηση για το τι θα συνέβαινε με την πτήση τους και την μετάβασή τους στην Κύπρο επί πολλές ώρες. Κατήγγειλαν, μάλιστα, ότι αφέθηκαν μέσα στο κρύο έξω από το αεροδρόμιο της Σόφιας για πολλές ώρες, πριν τελικά διανεμειθούν από τους υπευθύνους της εταιρείας στα πλησιέστερα ξενοδοχεία, καθότι δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμο αεροσκάφος για εκ νέου αναχώρησή τους με προορισμό την Κύπρο.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στη «The Sun» η αεροπορική εταιρεία αναφέροντας: «Επιβεβαιώνουμε ότι λόγω αδιαθεσίας ενός πιλότου, λήφθηκε απόφαση να γίνει εκτροπή της πτήσης Newcastle- Λάρνακα το προηγούμενο βράδυ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ευχαρίστησαν τους επιβάτες για την υπομονή τους, τονίζοντας ότι προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.