ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Αττικόν»: Στάση εργασίας αύριο των εργαζομένων στο νοσοκομείο

«Αττικόν»: Στάση εργασίας αύριο των εργαζομένων στο νοσοκομείο

Στάση εργασίας από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας, έχει κηρύξει για αύριο το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αττικόν», διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούνται, λόγω των συνθηκών της γενικής εφημερίας.

Το Σωματείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει δημιουργηθεί «black out», στο Νοσοκομείο, με «ράντζα και φορεία στους διαδρόμους όλων των κλινικών».

Σημειώνει επίσης ότι «όλες οι κυβερνήσεις και οι διοικήσεις δημιούργησαν και άρα γνωρίζουν το πρόβλημα και απαξιούν να δώσουν οποιαδήποτε λύση ανακούφισης για τους ασθενείς και το εξοντωμένο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι δεν αποδέχονται «το άθλιο καθεστώς των ράντζων και την εργασιακή τους εξόντωση». Απαιτούν από το υπουργείο Υγείας «να φροντίσει άμεσα για την ασφαλή, ανθρώπινη, πολιτισμένη μεταχείριση των ασθενών» και διεκδικούν « αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων κλινών του ΕΣΥ σε όλα τα νοσοκομεία της Αττικής, άνοιγμα των κλειστών νοσοκομείων (π.χ.Λοιμωδών), δημιουργία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στη Δυτική Αθήνα, άμεσες προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικών και τεχνικού και λοιπού προσωπικού για να καλυφτούν οι ελλείψεις του νοσοκομείου μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.