ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Κ.Φραγκολιάς: «Δεν μιλάω με τον Α.Σοϊλέδη – Τον πήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε» 

«Με πήρε όταν χρειάστηκε να κλείσω ένα τραπέζι για μια παρέα» είπε ο παρουσιαστής

Κ.Φραγκολιάς: «Δεν μιλάω με τον Α.Σοϊλέδη – Τον πήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε» 

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα, ότι δεν έχει πια επαφές με τον πρώην ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη. 

Το μοντέλο θα γινόταν κουμπάρος του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, αλλά το ζευγάρι χώρισε πριν από λίγο καιρό. Μέσα από το πλατό του «Happy Day» ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Έχουμε πάψει να μιλάμε αλλά δεν έχει να κάνει με τον χωρισμό τους. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι το διάστημα που έλειπε η Μαρία τον κάλεσα 3-4 φορές και δεν απάντησε. Για να κάνουμε παρέα, για κάτι που τον χρειάστηκα. Δεν μου γύρισε ποτέ το τηλέφωνο, δεν με πήρε ποτέ πίσω. Με πήρε όταν χρειάστηκε να κλείσω ένα τραπέζι για μια παρέα, το έκανα με χαρά».

Τι είχε πει ο Φραγκολιάς για τον χωρισμό Σοϊλέδη και Αντωνά

Τον Απρίλιο, ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν αυτός που αποκάλυψε ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί. Στο «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε σχετικά με αυτό, μιας και θα ήταν και κουμπάρος του ζευγαριού, και το πρώην μοντέλο έκανε λόγο για μία κρίση που προέκυψε από τότε που η Μαρία Αντωνά επέστρεψε από το Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής είπε: «Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση» και αμέσως μετά προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το τι έλεγε η Μαρία Αντωνά για τον γάμο τους, που έχει πάρει πολλές αναβολές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Από τότε που ήρθε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το επικοινωνήσει αυτό, αν είναι μόνιμο. Δεν το ξέρω . Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο όπως ότι ας πούμε τσακώθηκαν. Ο προσωρινός -θα πω εγώ- χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία ούτε τσακώθηκαν. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.