ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Γερμανία: Τουλάχιστον 3 νεκροί και 16 τραυματίες από φωτιά σε πολυκατοικία στο Ντίσελντορφ (βίντεο)

Ξέσπασε μετά από ισχυρή έκρηξη στη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη σε κατάστημα τροφίμων και ποτών

Γερμανία: Τουλάχιστον 3 νεκροί και 16 τραυματίες από φωτιά σε πολυκατοικία στο Ντίσελντορφ (βίντεο)

Τουλάχιστον 3 άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 16 τραυματίστηκαν, από φωτιά που ξέσπασε σε εξαώροφη πολυκατοικία στο Ντίσελντορφ, στη δυτική Γερμανία.

Η φωτιά ξέσπασε μετά από ισχυρή έκρηξη στη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη σε κατάστημα τροφίμων και ποτών στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Η φωτιά εξαπλώθηκε στην είσοδο και στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας με πανικόβλητους ενοίκους να καλούν την Άμεση Δράση και εκείνους στους κάτω ορόφους να πηδούν από τα μπαλκόνια τους για να σωθούν.

Πάνω από 100 πυροσβέστες και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν την πυρκαγιά, να διασώσουν τους εγκλωβισμένους στα μπαλκόνια τους ενοίκους και να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στου τραυματίες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ντίσελντορφ κάπου 70 άτομα παρέμειναν στο σημείο μέχρι να τεθεί μετά από εννέα ώρες υπό έλεγχο η φωτιά.

Τρεις άνδρες σκοτώθηκαν, ο ένας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του και άλλοι δύο στο κλιμακοστάσιο, ενώ συνολικά 16 άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, τα δύο εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, αλλά αξιωματούχοι είπαν ότι από τα στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.