ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Στον ανακριτή τρεις νεαροί- Απολογούνται για διαρρήξεις

Στον ανακριτή τρεις νεαροί- Απολογούνται για διαρρήξεις

Στον ανακριτή Πρωτοδικών Πατρών θα απολογηθούν την Δευτέρα τρεις νεαροί Έλληνες που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν διέρρηξαν το σπίτι γνωστού επιχειρηματία της πόλης και αποκαλύφθηκε ότι είχαν «χτυπήσει» άλλες επτά μονοκατοικίες τους τελευταίους δύο μήνες.

Οι δράστες ηλικίας 20, 22 και 23 χρόνων διέρρηξαν με αιχμηρό αντικείμενο την είσοδο του σπιτιού του επιχειρηματία, άρπαξαν από μέσα 520 ευρώ και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ και διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο. Όμως, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα, τους εντόπισαν, τους ακινητοποίησαν και βρήκαν πάνω τους τα χρήματα και μέρος των κοσμημάτων. Στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν επιπλέον 2.410 ευρώ, ένας χρυσός σταυρός με αλυσίδα και πολλά διαρρηκτικά εργαλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις νεαροί προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου διαπιστώθηκε ότι τελευταίο δίμηνο είχαν διαρρήξει με την ίδια μέθοδο ακόμη επτά μονοκατοικίες στην Πάτρα όταν απουσίαζαν οι ένοικοι και είχαν αρπάξει συνολικά 3.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 34.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για την διαφυγή τους κατασχέθηκε και οι ίδιοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.