Σκληρή επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό των Σκοπίων, και την κριτική που του ασκείται αναφορικά με την στάση του, εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας σε συνεργάτες του στο περιθώριο της εκδήλωσης για την ανακήρυξη του 2018, ως έτους Μέριμνας Προσωπικού, ο κ. Καμμένος τόνιζε σε δηκτικό ύφος: “Ο Σαμαράς ήταν εκείνος που υπέγραψε τη συμφωνία με την Ε.Ε. για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και μετά το έπαιξε μακεδονομάχος. Εγώ τιμώ τα παντελόνια μου. Σαμαράς δεν γίνομαι.

Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας “απασφάλισε” εκ νέου και εναντίον της βουλευτίνας της Νέας Δημοκρατίας κας Ντόρας Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τους συνεργάτες του: “το περιεχόμενο της απόφασης του Βουκουρεστίου δεν ήταν αυτό που λεει η κα Μπακογιάννη. Δεν έγινε αποδεκτή η χρήση του όρου Μακεδονικού, σύνθετης μορφής ή παραγώγου του.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης και αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο κ. Καμμένος φέρεται να είπε στους συνεργάτες του: “Πλέον όλοι πρέπει να πάρουν θέση και να μιλήσουν ανοιχτά. Ουδείς πλέον δικαιούται να μιλάει μέσω κύκλων.” Σχολιάζοντας μάλιστα το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη μίλησε για “μεγάλη δημόσια εκδήλωση”.