Η ΑΧΕΠΑ διοργανώνει και προσκαλεί σε μια δημόσια συζήτηση με θέμα «Σενάρια για την εποχή μετά την πανδημία HΠ, Ε.Ε. Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική», η οποία Θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.

«Ο COVID-19 έχει διαταράξει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, οι κοινωνίες άρχισαν να βγαίνουν από την καραντίνα για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης . Μόλις υποχωρήσει η άμεση απειλή, ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες διαρθρωτικές επιπτώσεις της κρίσης στην παγκόσμια οικονομία; κοινωνία και γεωπολιτική»; αναφέρει η ανακοίνωση

Το ηλεκτρονικό φόρουμ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαΐου στις 13:00 ώρα Ανατολικής ακτής ΗΠΑ EST-4 και 20.00 EEST+3 ώρα Ελλάδος, μέσω zoom.

«Μια κρίση αυτής της κλίμακας μπορεί να αναδιατάξει τον κόσμο μας με δραματικό τρόπο. αλλά θα αντισταθούμε. Καμία ήρεμη θάλασσα δεν έφτιαξε γενναίους ναυτικούς. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη θερμή υποστήριξή και σας εύχομαι ένα παραγωγικό ηλεκτρονικό φόρουμ», είπε ο Ανδρέας Ζαπουνίδης Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ της Kαλαμαριάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!